Over Signora

Even kennismaken

Al jaren ben ik de trotse eigenaresse van Signora Damesmode. De winkel past mij echt als een jas! Dit heeft te maken met de vele aspecten die meespelen zoals het inkopen, de administratie, het etaleren en natuurlijk de verkoop. De verkoop vind ik erg leuk door het directe contact met klanten. Ik vind het daarbij belangrijk dat iedereen een goed en eerlijk advies krijgt en met een goed gevoel de winkel verlaat. Hier staat Signora Damesmode bekend om.

Ondernemerschap is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Mijn ouders hadden vroeger een eigen onderneming en mijn man Richard is de eigenaar van de winkel naast Signora: Douma Mannenmode. Eerst heb ik bij Richard in de winkel gewerkt. Toen het pand naast Douma Mannenmode beschikbaar kwam, hebben we dit pand gekocht om er een damesmodezaak in te beginnen.

Ik kijk ernaar uit om u te mogen begroeten bij Signora Damesmode!

Annet Kroes

Eigenaresse Signora Damesmode

Het ontstaan van Signora

Signora Damesmode is het jongere zusje van Douma Mannenmode. Douma Mannenmode was al langere tijd in het bezit van Richard. Toen het pand naast de mannenzaak te koop kwam, hebben we deze gekocht om er een damesmodezaak in te beginnen. Signora Damesmode opende in 2009 haar deuren.

Sinds die tijd is er veel veranderd in de winkel. Waar in het begin ook formele kleding tot het assortiment behoorde, is de collectie tegenwoordig een stuk informeler. Onze kleding kenmerkt zich door de vele kleuren en het gebruik van natuurlijke materialen.

Het aanbod van kleding is door de jaren heen sterk veranderd, maar er zijn ook een aantal dingen hetzelfde gebleven. Eén van die dingen is het eerlijke en deskundige advies aan klanten. Dit staat bij Signora Damesmode centraal en dit zal altijd zo blijven.

Signora Damesmode staat voor

Mensen die bij ons binnenkomen moeten zich welkom voelen en alle aandacht krijgen die ze verdienen. Wij vinden dat klanten plezier moeten hebben in het winkelen. We zullen daarom nooit ‘verkopen om te verkopen’, maar we proberen altijd te kijken welke kleding écht bij de klant past. Hierbij staat persoonlijk contact en eerlijk advies centraal. Het doel is uiteindelijk om u als klant met een goed gevoel de winkel te laten verlaten, zodat u in de toekomst nog eens bij ons terug komt. 

Signora Damesmode staat 100% achter al haar producten. Alle kledingstukken zijn van betrouwbare en duurzame kwaliteit. Bij het inkopen van kleding letten we op de materialen en de manier waarop de kleding ontwikkeld is. De merken uit ons assortiment waarborgen dat ieder kledingstuk op een eerlijke en duurzame manier gefabriceerd is.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

9.30 - 18.00 uur

Woensdag

9.30 - 18.00 uur

Donderdag

9.30 - 18.00 uur

Vrijdag

9.30 - 18.00 uur

Zaterdag

9.30 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten

Liever in de avond langskomen? Neem dan contact met ons op en we plannen een afspraak in.