Nieuws

Dit seizoen nieuw bij Signora: Enolah.
Enolah wordt ontworpen door Griet Verhoeven uit België. Wie voor Enolah kiest moet wel van kleur houden, want Griet werkt nooit met zwart.
De collectie is vrouwelijk en stoer tegelijk. Vrouwen die voor Enolah kiezen, geven blijkt van persoonlijkheid en zin voor humor. Ze zijn (of worden) optimistisch en happy door het zelfvertrouwen dat ze uitstralen.

Signora Damesmode kiest voor duurzaam

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor duurzaamheid. Signora Damesmode speelt hier nadrukkelijk op in. Met de nieuwe merken Fisherman, Ireland Eye en Holebrook heeft eigenaresse Annet Kroes gekozen voor echt familiebedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en elkaar ook nog eens goed aanvullen.

Kroes merkte de afgelopen tijd een verandering. “Mensen vragen steeds meer waar kleding vandaan komt. Ze willen geen kleding meer uit ‘Verwegistan’. Ze zijn kritischer geworden. Daarom hebben we gezocht naar familiebedrijven in Europa die wat duurzamer produceren”, zegt Kroes.

Ireland Eye en Fisherman zijn afkomstig uit Ierland en sterk in wollen truien en vesten. Holebrook is een Zweedse naam en biedt een complete collectie in gebreide items van wol en katoen. 

De merken bij Signora geven de damesmodezaak een extra exclusief tintje. “We proberen altijd onderscheidend te werken. Deze merken kom je verder nergens tegen in Zwolle”, aldus Kroes, die er altijd naar streeft om vrouwen er op hun best te laten uitzien. “Daarom is een eerlijk advies zo belangrijk. En ik wil vrouwen iets speciaals geven door steeds op zoek te gaan naar iets nieuws, iets anders. Ik hou erg van kleur en dat zie je terug in de collectie. Dat wordt echt gewaardeerd.”

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

9.30 - 18.00 uur

Woensdag

9.30 - 18.00 uur

Donderdag

9.30 - 18.00 uur

Vrijdag

9.30 - 18.00 uur

Zaterdag

9.30 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten

Liever in de avond langskomen? Neem dan contact met ons op en we plannen een afspraak in.