Inspiratie

Laat u inspireren op deze pagina!   

Hier kunt u inspiratie vinden voor uw garderobe. Of u nu op zoek bent naar inspiratie op het gebied van het mixen en matchen van uw huidige kleding of om alleen ideeën op te doen; hier vindt u alle modetips die u zoekt! 

Goed gekleed met de juiste materialen

Elk kledingmerk is bekend om zijn stoffen. Iedere stof heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Maar welke stoffen kunnen het hele jaar gedragen worden en welke stoffen passen bij een gevoelige huid? Signora Damesmode zet alle opties op een rij.    
Welke stof moet ik kiezen?  Het merk Ivko maakt in de huidige collectie gebruik van Merinowol. Dit type wol is van de hoogste kwaliteit schapenwol dat er is. Het jeukt namelijk niet, is zelfreinigend en houdt altijd (…) lees verder

Vijf stappen om uw persoonlijke stijl te (her)ontdekken ​

Kijkt u wel eens oude foto’s terug en denkt u dan: die kleding van toen kan echt niet meer? Kledingstijlen veranderen nog wel eens en daarom kan het lastig zijn om kleding te vinden die echt bij u past en waar u jarenlang plezier van zult hebben. Daarom heeft Signora Damesmode een vijftal tips zodat u altijd tevreden kunt zijn met uw outfit.

Stap 1: ken uw unieke uiterlijke kenmerken 
Ga eens voor de spiegel staan en denk aan de dingen die u leuk vindt aan uzelf. Door te weten welke dingen u mooi vindt aan uzelf, kun u zich daarop gaan focussen. Elk lichaam heeft iets speciaals! De perfecte garderobe begint bij (…) lees verder

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

9.30 - 18.00 uur

Woensdag

9.30 - 18.00 uur

Donderdag

9.30 - 18.00 uur

Vrijdag

9.30 - 18.00 uur

Zaterdag

9.30 - 18.00 uur

Zondag

Gesloten